Husets Crémant de Bourgogne Rosé Châtaignier laves udelukkende på druer fra Sounit’s egen vingård: Domaine Bernollin: ca. 40 % Pinot Noir, 40 % Pinot-Beurot (variant af Pinot-Gris) og 20 % Gamay. Hovedparten af druerne kommer fra Châtaignier-parcellen, som har fået sit navn af de store ægte kastanjetræer, der vokser omkring marken. Druerne er høstet i hånd og gæret ved druernes egen gær. Vinens fine og vedvarende bobler stammer fra 2. gæringen, som er foregået i flasken (Méthode Traditionelle) og Crémant’en er lagret på sit bundfald i mere end 24 måneder inden dégorgering. Loven foreskriver, at Crémant de Bourgogne skal lagre mindst 9 måneder inden dégorgering, og takket være den næsten 3 gange så lange lagringstid, har Albert Sounits Crémant de Bourgogne Rosé ”Châtaignier en meget fin og vedvarende mousse. Ved dégorgering (fjernelse af bundfald, dosage og isætning af prop) tilsættes en anelse dosage (0,5%).
Kunder der har købt dette produkt har også købt