Oprindelsesland:
Indonesien - Java, Colombia og Brasilien
Baggrund:
Java kaffe dyrkes i Indonesien, på øen Sumatra. På Sumatra produceres en let aromatisk kaffe med et forholdsvist lavt syreindhold. Den er som silke og velafbalanceret med en let krydret smag. Andesbjergenes røde vulkanjord giver de sydamerikanske bønner de bedst tænkelige vækstbetingelser, og giver kaffen kraft og fylde i smagen.
Smagsprofil:
På samme måde som Merlot druen afbalancerer Carbernet Sauvignin i en klassisk Bordeaux vin, giver vi de sydamerikanske bønner modspil med den indonesiske Java-bønne. Den behagelige runde smag får kaffen fra den indonesiske Java bønne, som er rig på planteolie. Denne blanding giver den dejligste smagsoplevelse, en fyldig aromatisk kop kaffe, med en rund mild eftersmag.
Fyldighed: 3/5
Syrlighed: 3/5
Ristning: 3/5
Friskristet 100% Arabica bønner