Om os

 

I mange år har Dorthe dyrket hendes passion for the, vin og madlavning i fritiden, men i 2013 tog hun springet og udlevede drømmen om at åbne en selvstændig delikatesse butik i hjertet af Aarhus.

Specialbutikken fik navnet Fru P Kaffe og The og den centrale ide var at skabe et pusterum i det travle byliv – et pusterum med hygge, forkælelse og kompetent vejledning. Det personlige forhold til kunden vægtes højt og Dorthe  nyder mødet med nye besøgende såvel som butikkens stamkunder. Dorthe lever og ånder for butikken og hun står derfor selv for udvælgelsen af kvalitetsprodukter, konstant fornyelse og udvidelse af det brede sortiment, samt betjening af butikkens kunder.

På billedet nedenfor ses : Christina , Susan og Fru P. udenfor butikken.

 

Fru P i aktion med at øse te op til kunde :

 

Linda har været hos Fru P i 6 år og har fået en elev uddannelse, efter endt uddannelse har Linda valgt at videre uddanne se indenfor IT.

Søde Linda har derfor et fritidsjob med at passe vores webshop.


Linda
 
Linda anbefaler:
 
”Jeg har to yndlings the: Lapsang Souchung og den klassike Senca the. Lapsang Souchung har en meget speciel smag fordi det er en røget økologisk sort the - jeg elsker at drikke den om aftenen inden jeg går i seng. Senca theen er super sund fordi den har en udrensende effekt, og så er smagen både frisk og ren.”