Glean - veganske flødeboller.
Glean er stiftet af Anja Bindesbøll som er meget fasineret af vegansk madlavning, hun valgte i 2018 og lave verdens første veganske flødebolle som i stedet for en æggemasse skulle laves af aquafaba som er overskuds vand fra kikærter, her kunne hun nemlig slå to fluer med et smæk og samtidig med at hun havde lavet hendes flødeboller veganske kunne hun så også kalde dem miljø venlige ved at upcycle væsken fra storproduktion.
KUN MULIGT FOR AFHENTNING - Ring gerne og bestil på 8614 7744.
Flødebollerne fra Glean er en ny tænkning af flødebollen. Den er plantebaseret, chokolade indholdet i overtrækket er 70 % og bunden er af marcipan. Den er både laktose og glutenfri.
Hos Fru P. sætter vi også pris på at kikærte vandet er overskud fra en produktion således den vegansk flødebolle også er klimavenlig. Smagen er helt i top og Glean fremstiller mange forskellige varianter : Klassisk, kokos, hindbær, mokka saltkaramel, lemon curd, passion, Yuzu , lakrids og der kommer hele tiden flere til. Kig ind og smag danmark eneste plante baserede flødebolle.